Één van de zeer aangename dingen aan de Cantina is het grote terras aan de Amstel waar je lekker op je gemak onder het genot van een drankje en hapje naar de passerende bootjes kunt kijken....
Op het terras aan het water kunnen zeker 70 tot 80 gasten à la carte eten en direct voor de Cantina is er een overdekt en verwarmd terras voor zo’n 20 personen. Daarnaast is er een bijzonder sfeervol restaurantgedeelte in het pand dat in vroeger tijden dienst heeft gedaan als koetshuis voor de trekschuiten aan de rivier de Amstel.

Bij de Cantina kunt u gezellig en intiem met z'n tweëen dineren maar biedt eventueel ook plaats aan groepen tot maximaal 150 gasten.
     


     


Ook hebben wij een lounge gedeelte en een moderne bar waar u uw formele of informele borrels, produktpresentaties en anderssoortige corporate meetings kunt (laten) organiseren.
Sabrina Masselman, Rob van der Wal en Björn Doense zijn de mensen achter deze menukaart. Zij zijn alle Frans-geschoolde koks, maar hebben allen iets met de internationale keuken. Zeker, de keuken leunt zwaar op de Spaanse,  de Mexicaanse, maar ook op de Franse keuken.

   
Op uw verzoek kunnen alle voedingsadviezen en eisen worden toegepast. Van glutenvrij tot en met vragen over voedingsallergieën, u kunt met al uw wensen bij ons terecht. Ook voor het bereiden van gerechten die niet op de kaart staan is er ruimte om deze met hen te bespreken en eventueel te bestellen.
     
Van kreeft tot coquilles Saint Jacques, van kindermenu's tot buffetten tot 150 personen. Zij staan voor u klaar!
   
Cantina de Corazón in de pers:

Nieuwe Meerbode
(pdf-bestand)
Amstelveens Nieuwsblad (pdf-bestand)

     
 
Het is niet verplicht om telefonisch te reserveren maar om teleurstelling te voorkomen raden wij dit ten zeerste aan. Vooral op drukke dagen als in het weekend en in zeker in de zomer is zonder reservering geen tafel te garanderen.